Esiintyminen

Luokkatunnin esiintymislava / kevät 2023
Luokkatunnin esiintymislava / kevät 2023

Esiintymisen harjoittelu kuuluu opetukseen, kun käyt laulutunneillani. Kaikki esiintymistilaisuudet ovat vapaaehtoisia ja kuuluvat laulutuntien hintaan. Luokkatunnit ovat matalan kynnyksen esiintymisharjoittelua. Luokkatunnilla ei ole avointa yleisöä vaan oppilaani esiintyvät vuorollaan toisilleen ja pääsääntöisesti minä säestän. Luokkatunnilla esitettäviä kappaleita harjoitellaan laulutunneilla.  Kappaleen (tai kappaleet) voi harjoitella ulkoa tai laulaa nuoteista ja voit kokeilla laulaa mikkiin tai ilman. Jokaisen oppilaan kohdalla valmistautuminen luokkatunnille on yksilöllistä. Olet lämpimästi tervetullut, vaikka olisit käynyt vasta muutamalla laulutunnilla. Ensimmäisellä kerralla voi tulla myös yleisöön kuuntelemaan muita. 

Luokkatunneilla jätetään tilaa ja aikaa jakaa tunnelmia ennen ja jälkeen esitysten. Kyseessä ei ole varsinainen konserttitilanne. Annamme toisillemme mukavaa palautetta ja harjoittelemme ottamaan sitä vastaan. Ketään ei kuitenkaan pakoteta kommentoimaan. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet! ☺️ Palautteen perusteella luokkatunnit ovat olleet pidettyjä, rentoja, hyödyllisiä ja opettavaisia sessioita. Seuraava luokkatunti  pidetään torstaina 31.8.2023 klo 18 Länsiportin laulustudiolla.

Syksyn ja kevään päätteeksi pyritään pitämään oppilaskonsertti, matinea tai laulajaiset, joihin myös yleisöllä on vapaa pääsy. Espoon ensimmäinen kevätmatinea pidettiin 26.5.2023 Ison Omenan palvelutorin Stagella. Joululaulajaisia olen suunnitellut alustavasti maanantaille 18.12.2023.

Kaikki laulutunneillani käyvät ovat tervetulleita esiintymistilaisuuksiin!