ESIINTYMINEN

Esiintymisen harjoittelu kuuluu opetukseen, kun käyt laulutunneillani. Kaikki esiintymistilaisuudet ovat vapaaehtoisia ja kuuluvat pääsääntöisesti laulutuntien hintaan.

Luokkatunnin esiintymislava / kevät 2023
Luokkatunnin esiintymislava / kevät 2023
Yhteislaulu kevätmatineassa Ison Omean Kirjastossa / toukokuu 2023
Yhteislaulu kevätmatineassa Ison Omean Kirjastossa / toukokuu 2023

LUOKKATUNTI

Luokkatunnit ovat matalan kynnyksen esiintymisharjoittelua ja nimi tarkoittaa sitä, että tunnilla toisilleen esiintyvät minun asiakkaani. Luokkatunnit eivät ole avoimia yleisölle, vaan esiintyjät toimivat samalla toistensa yleisönä. Luokkatunnit pidetään Laulustudion tiloissa.

Luokkatunnin kulku:

  • Uudet laulajat esittäytyvät ja/tai kuulumiskierros.
  • Jokainen laulaja esittää vuorollaan 1-2 ennakkoon päätettyä ja laulutunneilla harjoiteltua kappaletta.
  • Jokaisen esitysvuoron jälkeen jaetaan tunnelmia ja muut antavat kommentteja ja mukavaa palautetta.
  • Esitysten välissä saatetaan jutella esiin nousevista aiheista.

Luokkatunnin tarkoitus on tarjota mahdollisuus kokeilla, miltä esiintyminen tuntuu yleisölle. Kyseessä ei ole varsinainen konserttitilanne. Annamme toisillemme kivaa palautetta ja harjoittelemme ottamaan sitä vastaan. Ketään ei pakoteta kommentoimaan. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet! ☺️

Palautteen perusteella luokkatunnit ovat olleet pidettyjä, rentoja ja opettavaisia sessioita.

ESIINTYMISET YLEISÖLLE

Syksyn ja kevään aikana pyrin järjestämään halukkaille mahdollisuuden päästä esiintymään myös yleisölle.  Olemme käyneet esiintymässä Ison Omenan kirjastossa (Ompun Stagella) sekä palvelutalossa Espoossa muutamia kertoja.  Isommassa tilassa esiintyessä lauletaan yleensä mikkiin. Mukana voi edelleen olla nuotit tai sanat, mutta esityskappaleet voi mielihyvin kokeilla laulaa myös ulkoa. Luokkatunnit valmistavat konserttikäytäntöihin ja yleisön edessä olemiseen. 

Juulia Valtasen ottamat kuvat ovat Ison Omenan kevätmatienasta 26.5.2023.