Huomioitavaa

Kesällä ja syksyllä 2024 palveluvalikoimassani on ainoastaan yksittäisiä laulutunteja. Maksutapoina käyvät korttimaksu, MobilePay ja sähköiset kulttuuriedut. Maksu suoritetaan jokaisen tunnin pätteeksi. Jos aiot maksaa tuntisi kulttuurieduilla (Epassi, Edenred, Smartum), ota yhteyttä AINA ennen maksutapahtuman tekemistä, kiitos! Lue kesän käytänteet ja hinnasto painikkeen alta!

LAULUTUNNIT ESPOO

Espoon Länsiportti 2022 / Kuva: Juulia Valtanen
Espoon Länsiportti 2022 / Kuva: Juulia Valtanen
Jyväskylän Viitaniemi 2020 / Kuva: Juulia Valtanen
Jyväskylän Viitaniemi 2020 / Kuva: Juulia Valtanen

Opetustilani sijaitsee Espoon Olarissa, osoitteessa Länsiportti 1 B-C. Opetan sekä klassista laulua että rytmimusiikkia. Tunneilleni ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin pidemmälle edenneet. Laulutunneilla käsiteltavät teemat valitaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. 

Kaikki laulutunneillani käyvät saavat halutessaan osallistua luokkatunneille sekä laulumatineoihin. Luokkatunneilla laulajat esiintyvät toisilleen ja laulumatineat ovat avoimia myös yleisölle. Lue lisää esiintymismahdollisuuksista.

Lue millaisiin juttuihin voit varautua, kun tulet ensimmäiselle laulutunnillesi. Ensimmäinen laulutunti on aina tutustumistunti. Tervetuloa!

yhteystiedot

Länsiportti 1 B-C, ovi 5, 02210 Espoo

leilaraakel.saari@gmail.com

0407151429