Viitaniemen Laulustudio 2021 / Kuva: Juulia Valtanen
Viitaniemen Laulustudio 2021 / Kuva: Juulia Valtanen

LAULUTUNNIT

Opetustilani sijaitsee Espoon Olarissa, osoitteessa Kuutamokatu 2. Voit valita sopivan tuntipaketin, jolloin käyt tunneilla paketin voimassaolon puitteissa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Vaihtoehtoisesti voit aloittaa laulun kausioppilaana, jolloin laulutunti on viikoittain tai joka toinen viikko samaan aikaan. Opetan sekä klassista laulua että rytmimusiikkia.

Päivitetty 12.8.2022 Syksyllä 2022 en valitettavasti avaa kausioppilaspaikkoja. Tarjolla on kolmen, viiden ja kymmenen kerran laulutuntipaketteja.

Kuutamokatu 2 / Kuva: Juulia Valtanen
Kuutamokatu 2 / Kuva: Juulia Valtanen

VERKKOTUNNIT

Verkkotunti on hyvä vaihtoehto, kun asut toisella paikkakunnalla tai haluat muuten vain käydä laulutunneilla kotoa käsin. Verkkolaulutunti pidetään ZOOM -videoneuvottelupalvelussa. Tarvitset tietokoneen tai tabletin, toimivan nettiyhteyden ja rauhallisen tilan. Jos haluat erityisen hyvän äänenlaadun, kannattaa verkkotunnilla olla myös ulkoinen mikrofoni ja kuulokkeet. Verkkotunnit ovat samanhintaisia kuin lähitunnit. Voit halutessasi vaihtaa laulutunnin verkkotunniksi, kun ilmoitat siitä hyvissä ajoin.

KUOROLAULUNOPETUS

Kuorolaulunopetus on yksilöllistä koulutusta kuorolaisille ja kuoroille. Tarjoan opetusta stemmasektioille, koko kuorolle tai henkilökohtaisia laulusessioita kuorolaulajille.

Kuva: Juulia Valtanen
Kuva: Juulia Valtanen

KURSSIT

Ilmoitan järjestämistäni kursseista nettisivuillani ja somessa aina kurssikohtaisesti. Lisäksi minut voi myös tilata kouluttamaan minne vain. Jos mielessäsi on idea tai toive kurssista, lähetä rohkeasti sähköpostia!  

yhteystiedot

Kuutamokatu 2 C-D ovi T3, 02210 Espoo

leilaraakel.saari@gmail.com

0407151429