Viitaniemen Laulustudio 2021 / Kuva: Juulia Valtanen
Viitaniemen Laulustudio 2021 / Kuva: Juulia Valtanen

LAULUTUNNIT

Opetustilani sijaitsee Espoon Olarissa, osoitteessa Länsiportti 1 B-C. Voit valita sopivan tuntipaketin, jolloin käyt tunneilla paketin voimassaolon puitteissa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Opetan sekä klassista laulua että rytmimusiikkia.

Kaikki laulutunneillani käyvät saavat halutessaan osallistua luokkatunneille sekä laulumatineoihin. Luokkatunneilla asiakkaani esiintyvät toisilleen ja laulumatineat ovat avoimia myös pienelle yleisölle. Seuraava luokkatunti pidetään 2.2.2023. 

Kuutamokatu 2022 / Kuva: Juulia Valtanen
Kuutamokatu 2022 / Kuva: Juulia Valtanen

VERKKOTUNNIT

Laulutunnit verkossa on vaihtoehto, kun asut toisella paikkakunnalla tai haluat muuten vain käydä laulutunneilla kotoa käsin. Verkkolaulutunti pidetään ZOOM -videoneuvottelupalvelussa. Tarvitset tietokoneen tai tabletin, toimivan nettiyhteyden ja rauhallisen tilan. Jos haluat erityisen hyvän äänenlaadun, kannattaa verkkotunnilla olla myös ulkoinen mikrofoni ja kuulokkeet. Verkkotunnit ovat samanhintaisia kuin lähitunnit. Voit halutessasi vaihtaa laulutunnin verkkotunniksi, kun ilmoitat siitä hyvissä ajoin.

Kuva: Juulia Valtanen
Kuva: Juulia Valtanen

KUOROLAULUNOPETUS

Kuorolaulunopetus on yksilöllistä koulutusta kuorolaisille ja kuoroille. Tarjoan opetusta stemmasektioille, koko kuorolle tai henkilökohtaisia laulusessioita kuorolaulajille.

Kuva: Juulia Valtanen
Kuva: Juulia Valtanen

KURSSIT

Ilmoitan järjestämistäni kursseista nettisivuillani ja somessa aina kurssikohtaisesti. Lisäksi minut voi myös tilata kouluttamaan minne vain. Jos mielessäsi on idea tai toive kurssista, lähetä rohkeasti sähköpostia!  

yhteystiedot

Länsiportti 1 B-C, ovi 5, 02210 Espoo

leilaraakel.saari@gmail.com

0407151429