Laulukurssi Jyväskylässä 6.-7.5.2023

Kuva: Juulia Valtanen
Kuva: Juulia Valtanen

Kurssipaikat ovat täyttyneet! Ilmoittautuminen on päättnyt. Mahdolliset mahdolliset peruutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

  Pidän keväällä viikonlopun mittaisen laulukurssin Jyväskylässä. Kurssin hintaan sisältyy kaksi yksinlaulutuntia sekä toisten kurssilaisten opetuksen seuraamista niin halutessasi. Kurssille on mahdollista osallistua myös kuunteluoppilaana.  

  Opetan kurssilla sekä klassista laulua että rytmimusiikin laulua. Saat päättää ohjelmistosi itse ja se tulee tietää kurssille tullessa. Toivon, että otat mukaasi ylimääräiset nuotit/sointulaput tai toimitat ne minulle sähköisenä viimeistään ensimmäisenä kurssipäivänä. Jos ohjelmisto pohdituttaa, laita viestiä! 

  Huom! Kurssin aikataulu ja hintatiedot tarkentuvat 6.4.2023, kun lopullinen osallistujamäärä on tiedossa.

 • Aika: la 6.5. klo 10-20 ja su 7.5. klo 10-20
 • Paikka: Sulkula-sali, Jyväskylän kristillinen opisto, Sulkulantie 28
 • Sisältö: kaksi laulutuntia sekä toisten kurssilaisten tuntien seuraamista
 • Osallistujamäärä: Kurssi toteutuu, kun osallistujia on 6–10. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 • Hinta: Täydellä osallistujamäärällä kurssin hinta on 129 €.  Pienemmällä osallistujamäärällä hinta tulee olemaan kalliimpi, mutta pyrin pitämään sen kohtuullisena. Toivottavasti saadaan kurssipaikat täyteen! (Hintaerot liittyvät tilavuokran kattamiseen.) Kuunteluoppilaspaikka on 10 €/päivä.
 • Maksutavat: Kurssin voi maksaa laskulla (lähetetään kaksi viikkoa ennen kurssia), kortilla paikan päällä tai palvelusetelillä (Edenred, Epassi, Smartum).
 • Ilmoittautuminen: tämän lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 6.4.2023.
 • Peruutukset: Ilmoittautumisen voi peruuttaa vapaasti ennen 6.4.2023, jolloin ilmoitan osallistujamäärän kristilliselle opistolle. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista peritään 50 % kurssimaksusta. Vaihtoehtoisesti voit etsiä omalle kurssipaikalle toisen käyttäjän. Tarkemmat peruutusehdot löytyvät sopimusehdoista. Tutustu laulukurssin sopimusehtoihin, koska ilmoittautuessasi hyväksyt sopimusehdot. 

Tutustuthan myös laulukurssin sopimusehtoihin. Ilmoittautuessasi kurssille hyväksyt sopimusehdot.