KESÄ 2024

Teen parhaillaan laulun maisteriopintoja ja työkuvioni ovat muuttuneet opintojen myötä. Kesäkuussa ja elokuussa opetan enemmän ja heinäkuun lomailen. Kesäkaudella nettiajanvaraus on käytössä! Lue alta tämän hetken käytänteet ja varaa laulutuntisi. Nähdään! ❤️


AJANVARAUS

Nettiajanvaraus on käytössä kesäkauden 2024 (kesäkuu ja elokuu). Syyskuusta alkaen (1.9.2024–) nettiajavaraus poistuu jälleen käytöstä ja alla olevat ohjeistukset astuvat voimaan. Kesäkuun laulutuntiajat löytyvät nettiajanavarauksesta nyt! 

HINNASTO

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n (24%).

Hinnat ovat voimassa 1.1.2024 alkaen. Hinnasto tarkistetaan seuraavan kerran 1.8.2024

Tutustumistunti 45 min

Ensimmäinen laulutunti on aina tutustumistunti. Alennus ei koske tutustumistuntia. 

50 €

Laulutunti 30 min

55 €

Laulutunti 45 min

62 €

Laulutunti 60 min

67 €

Kesällä 2024 yksittäisistä laulutunneista tulee 10 % alennus maksutapahtuman yhteydessä.

SYKSY 2024

  • Syyskuusta alkaen (1.9.2024) alla olevat käytänteet jatkuvat opintojeni takia. 👇🏻 Hinnasto tarkastetaan 1.8.2024.
  • Uusi tai palaava asiakas: kysy rohkeasti vapaita laulutuntiaikoja viestillä. Huomioithan, että en voi tarjota säännöllisiä laulutunteja. Opetuspäiväni ovat satunnaisia.
  • Vapaat laulutuntiajat tulevat tarjolle asiakkaideni Whatsapp-ryhmään.
  • Tarjolla on yksittäisiä laulutunteja (tutustumistunti 45 min, laulutunti 30 min, 45 min ja 60 min). Tuntipaketit ovat väliaikaisesti poistuneet valikoimastani.
  • Laulutuntiajat voivat tulla tarjolle hyvissä ajoin etukäteen tai vaikka vasta edellisenä iltana.
  • Tarjoan laulutuntiaikoja sekä arkisin että viikonloppuisin.
  • Joustavien aikataulujen vuoksi kaikki yksittäiset laulutunnit maksetaan kortilla tai MobilePaylla tunnin päätteeksi ja kiitoksena joustamisesta laulutunneista saa 10 % alennuksen. Alennus ei koske tutustumistunteja.
  • Maksutapoina käyvät myös ePassi, Smartum sekä Edenred -palvelusetelit. Ilmoita viestissä etukäteen, mikäli aiot maksaa palvelusetelillä. Ota yhteyttä, ennen kuin teet maksun palvelusetelillä.